Elektricien Roermond

Elektricien Roermond – Ralf Groenen Electro

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige elektricien in Roermond, dan is Ralf Groenen Electro de elektricien die u moet inschakelen. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle elektra diensten. Denk daarbij aan de installatie, renovatie en reparatie van elektra in bestaande bouw en nieuwbouwwoningen tot aan de installatie van laadpalen voor auto’s en fietsen. Verder bieden wij hoogwaardige service als het gaat om elektra aanleggen, groepenkasten moderniseren, data netwerken inrichten en elektra service in de utiliteitsbouw. Voor alle elektra diensten werken wij voor particulieren en bedrijven. Hieronder leest u meer over wat wij als elektricien in Roermond aan u te bieden hebben.

Laadpaal Roermond

Waarvoor een elektricien in Roermond inschakelen?

U kunt het beste Ralf Groenen Electro inschakelen als u ervan overtuigd wilt zijn dat uw elektrische systemen in uw woning of bedrijfspand met het nodige vakmanschap worden aangelegd en onderhouden. Wij zorgen er persoonlijk voor dat al uw elektrische installaties vakkundig worden aangesloten en dat ze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. Want met elektriciteit moet niet geknoeid worden. Daarom is een vakbedrijf als Ralf Groenen Electro onmisbaar. Wilt u uw woning moderniseren en ook de elektra in huis upgraden? Wij helpen u graag met het vakkundig aanpassen van uw elektrische systemen om ze te laten voldoen aan uw wensen. Ook voor het plaatsen van laadpalen voor auto’s of zonnepanelen op uw dak in Roermond, kunt u op ons rekenen voor een deskundige installatie.

Onze elektra diensten

Het installeren van elektrische systemen in diverse soorten gebouwen is onze core business. Denk aan woningen, bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen en andere utiliteitsgebouwen. Verder monteren we elektrische installaties in nieuwbouwwoningen en zijn we gespecialiseerd in het renoveren en repareren van verouderde of bestaande elektra. Wij zijn gecertificeerd (VCA Vol, NEN 3140, NEN 1010) elektricien. U kunt bij ons ook uw zonnepanelen kopen en laten monteren. En wat dacht u van het aanleggen van beveiligingssystemen en data netwerken? Wat uw elektra uitdaging ook mag zijn; wij vinden altijd een passende oplossing.

Allround elektricien voor
alle elektrische installaties

Elektra installatie Roermond

Waarom voor Ralf Groenen Electro kiezen?

Ralf Groenen Electro inschakelen als uw elektricien in Roermond, houdt altijd in dat u kunt rekenen op:

  • Snelle respons binnen één dag
  • Uitgebreide ervaring in alle aspecten van elektrotechniek
  • Een jaar garantie op onze diensten
  • Gratis offerte voor uw project
  • 24/7 storingsdienst voor snelle hulp bij elektra problemen

Vakwerk en snelle hulp bij elektrische malheur

Als veelzijdig elektricien voor u in Roermond bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket van hoge kwaliteit. Wij zijn namelijk ook gekwalificeerd voor het uitvoeren van keuringen, het plaatsen van technische installaties en het uitvoeren van reparaties in utiliteitsgebouwen en industriële omgevingen. Met deskundig advies, het gebruik van hoogwaardige materialen en veilige technieken zorgen wij dat klanttevredenheid altijd op nummer 1 komt te staan. Neem bij grote elektrische storingen in uw pand contact met ons op en wij zijn wij snel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Contact met ons opnemen

Als u een deskundige en gecertificeerde elektricien in Roermond nodig heeft, neem dan contact op met Ralf Groenen Electro. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06 17 39 70 81 of mailen naar info@ralfgroenenelectro.nl.

Storingsdienst