Over ons

Mijn naam is Ralf Groenen. Samen met mijn vrouw en zoon woon ik in Panningen.

Al van jongs af aan heb ik een grote passie: elektrotechniek. Het zal u dan ook niet verbazen dat ik deze richting ben ingeslagen op de middelbare school. Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn studies voortgezet en ben ik opgeleid tot eerste monteur. In 2010 en 2013 heb ik mijn diploma’s hiervoor behaald.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij verschillende bedrijven, waarbij ik mijn interesse in het vakgebied niet heb laten varen. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, waaronder VCA, NEN1010, NEN3140, EMV, veilig werken op hoogte en de klimcursus voor reddingsoperaties op hoogte.

Door mijn werkervaring in diverse facetten van de elektrotechniek is mijn kennis en expertise breed ontwikkeld. Voor mij voelt het als een voorrecht om mijn werk te mogen uitvoeren; werken is voor mij niet slechts een verplichting, maar een passie die ik dagelijks mag beleven.

In 2016 heb ik dan ook besloten om mijn eigen bedrijf te starten. Ik ben nog steeds dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij stellen en geniet elke dag van de mogelijkheid om mijn passie te delen.

Storingsdienst