Laadpaal Deurne

Installatie van uw laadpaal in Deurne

Wilt u een laadpaal in Deurne voor uw elektrische auto of fiets bij uw huis of bedrijf laten installeren? Ralf Groenen Electro is het gespecialiseerde bedrijf dat vakkundig laadpalen bij uw woning of op uw bedrijfsterrein plaatst. Er zijn diverse soorten en merken laadpalen, aansluitmogelijkheden en oplaadsnelheden beschikbaar. Welke laadpaal heeft u nodig in Deurne? We staan voor u klaar om u te adviseren over de laadpaal die het beste bij uw situatie past. We zorgen ervoor dat we de juiste laadpaal in Deurne bij u plaatsen die aan alle wettelijke voorschriften voldoet.

Laadpaal Deurne

Waarom een oplaadpaal plaatsen?

Heeft u plannen om een elektrische auto aan te schaffen? Of heeft u er al een? En wellicht bezit u ook een elektrische fiets? In dat geval is het verstandig om een laadpaal bij u in Deurne te laten installeren. Ralf Groenen Electro verzorgt de installatie en het onderhoud van laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Door de groeiende populariteit van elektrische auto’s en fietsen groeit ook de vraag naar efficiënte laadinfrastructuur. Wij spelen in op deze groeiende vraag naar laadpalen in Deurne en plaatsen deze graag bij uw bedrijf en/of uw woning.

Allround elektricien voor
alle elektrische installaties

Auto opladen Deurne

Waarom Ralf Groenen Electro?

Waarom is het verstandig om uw laadpaal in Deurne te laten installeren door een bedrijf met expertise in elektrische installaties? Een laadpaal verbruikt gedurende een langere periode een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit. Diverse modellen laadpalen kunnen bijvoorbeeld tot maximaal 17 kW opladen, wat vergelijkbaar is met een gelijktijdig gebruik van 4 grote ovens of 12 waterkokers. U begrijpt dat een oplaadpaal zowel thuis als op uw bedrijfsterrein en de elektrische installatie daarvan professioneel en deskundig moeten worden uitgevoerd. Als u ons inschakelt voor laadpaal installatie in Deurne, kunt u rekenen op:

  • Een snelle reactie binnen één dag
  • Een ruime ervaring in alle aspecten van elektrotechniek
  • Een garantie van een jaar
  • Een gratis prijsopgave
  • Een 24/7 storingsdienst

Maatwerk installatie van oplaadpalen

Of u nu één laadpaal in Deurne of meerdere laadpalen wilt hebben bij uw bedrijfspand, parkeergarage, woning of appartementencomplex; wij installeren laadpalen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Met de juiste laadpalen kunt u elektrische auto’s en fietsen opladen, zodat ze weer opgeladen zijn voor de volgende rit. Door geschikte laadpalen op de juiste locatie te installeren, kiest u voor optimaal gebruiksgemak. U kunt bij ons ook kiezen voor een laadpaal in Deurne die geschikt is voor normaal laden of voor snelladen. Onze laadpalen zijn allemaal energiezuinig en gebruiksvriendelijk.

Contact met ons opnemen

Wilt u ook een laadpaal bij uw huis of bedrijf in Deurne laten installeren? Neem dan contact op met Ralf Groenen Electro voor persoonlijk advies en het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Bel ons op 06 17 39 70 81 of stuur een e-mail naar info@ralfgroenenelectro.nl.

Storingsdienst