Laadpaal Eindhoven

Installatie van uw laadpalen in Eindhoven

Wilt u bij uw woning of bedrijf in Eindhoven een laadpaal laten plaatsen voor auto’s en/of fietsen? Ralf Groenen Electro installeert vakkundig de nodige laadpalen bij uw woning of op uw bedrijfsterrein. Er zijn diverse typen en merken laadpalen, aansluitingen en manieren van opladen (snel of langzaam) beschikbaar. Wij adviseren u graag over welke laadpalen geschikt zijn voor u. Want op het gebied van laadpalen is er voor elke situatie een passende oplossing beschikbaar. Welke dat is, bespreken we graag met u. Wij zorgen ervoor dat u de juiste laadpaal in Eindhoven met toebehoren hebt, die past bij uw auto en/of fiets en dat deze aan alle wettelijke normen voldoet.

Laadpaal Eindhoven

Waarom een laadpaal voor uw elektrische voertuigen?

Heeft u voor uzelf of voor uw bedrijf een elektrische auto gekocht? Of wilt u dat gaan doen? En heeft u (ook) een elektrische fiets? Dan is het handig om thuis of bij uw bedrijf in Eindhoven één of meerdere laadpalen te laten plaatsen. Daarvoor kunt u dus bij ons terecht. Wij verzorgen de installatie en het onderhoud van laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Dankzij de groeiende populariteit van elektrische auto’s en fietsen wordt de behoefte aan efficiënte laadinfrastructuur steeds groter. Wij voorzien daarom in die groeiende behoefte aan de beschikbaarheid van een laadpaal in Eindhoven en installeren die graag bij uw bedrijf en/of woning.

Allround elektricien voor
alle elektrische installaties

Auto opladen Eindhoven

Waarom Ralf Groenen Electro inschakelen?

Waarom is het verstandig om laadpalen in Eindhoven te laten installeren door een vakman met verstand van elektrische installaties? Een laadpaal verbruikt voor lange tijd een hoog vermogen. Verschillende modellen kunnen bijvoorbeeld maximaal op 17KW opladen. Dat is bijvoorbeeld hetzelfde als 4 grote ovens of 12 waterkokers tegelijk. U begrijpt dat een laadpaal thuis of bij uw bedrijf en de elektrische installatie daarom goed en deskundig aangelegd moet worden. Als u ons inschakelt voor laadpaal installatie in Eindhoven, kunt u rekenen op:

  • Reactie binnen een dag
  • Zeer ruime ervaring in alle facetten van elektrotechniek
  • Een jaar garantie
  • Gratis offerte
  • 24/7 storingsdienst

Maatwerk installatie van laadpalen

Of nu laadpalen wil hebben bij uw bedrijfspand, parkeergarage, woning of appartementencomplex; wij installeren laadpalen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Met de juiste laadpalen kunt u zowel elektrische auto’s als fietsen opladen voor de volgende rit. Met goede laadpalen op de goede locatie kiest u voor optimaal gebruiksgemak. Zo kunnen wij een laadpaal bij u in Eindhoven installeren voor zowel regulier laden als snelladen. Welke soort laadpaal u ook kiest; de laadpaal systemen zijn allen energiezuinig en gebruiksvriendelijk.

Contact met ons opnemen

Wilt u ook bij uw huis of bij uw bedrijf in Eindhoven een laadpaal laten installeren? Schakel dan Ralf Groenen Electro in. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerk offerte en advies. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 17 39 70 81 of per e-mail op info@ralfgroenenelectro.nl.

Storingsdienst