Laadpaal Helmond

Installatie van uw laadpaal in Helmond

Wilt u een laadpaal in Helmond voor een elektrische auto of fiets laten installeren bij uw huis of bedrijf? Ralf Groenen Electro heeft alle expertise in huis voor de professionele installatie van laadpalen bij uw woning en/of bedrijfsterrein. Er zijn verschillende soorten laadpalen beschikbaar met verschillende aansluitmogelijkheden en oplaadsnelheden. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste laadpaal die past bij uw behoeften. Voor elke situatie is namelijk een laadpaal oplossing beschikbaar. We bespreken graag met u welke oplossing dat is. Zo zorgen wij ervoor dat u de juiste laadpaal in Venlo met de bijbehorende accessoires krijgt die geschikt is voor uw auto en/of fiets.

Laadpaal Helmond

Waarom een oplaadpaal voor uw elektrische voertuigen?

Als u een elektrische auto voor uzelf of uw bedrijf heeft gekocht, of van plan bent dit te doen, is het handig om één of meerdere oplaadpalen te laten plaatsen bij uw huis of bedrijf in Helmond. Dat geldt ook als u beschikt over een elektrische fiets. U kunt bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van oplaadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Door de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is er ook een groeiende vraag naar efficiënte oplaadinfrastructuur. Wij voorzien graag in die groeiende behoefte aan de beschikbaarheid van een laadpaal in Helmond en installeren deze graag bij uw bedrijf en/of woning.

Allround elektricien voor
alle elektrische installaties

Auto opladen Helmond

Waarom Ralf Groenen Electro kiezen?

Waarom is het verstandig om oplaadpalen in Helmond te laten installeren door een vakman met kennis van elektrische installaties? Een oplaadpaal verbruikt gedurende een lange periode een aanzienlijke hoeveelheid vermogen. Sommige modellen kunnen bijvoorbeeld tot wel 17 kW opladen, wat overeenkomt met het gelijktijdig gebruik van 4 grote ovens of 12 waterkokers. Het is begrijpelijk dat de installatie van een oplaadpaal zowel thuis als op uw bedrijfsterrein professioneel en deskundig moet worden gedaan. Als u ons inschakelt voor laadpaal installatie in Helmond, kunt u rekenen op:

  • Een snelle reactie binnen één dag
  • Een ruime ervaring in alle aspecten van elektrotechniek
  • Een garantie van een jaar
  • Een gratis prijsopgave
  • Een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is

Maatwerk installatie van laadpalen

Of u nu laadpalen wilt laten plaatsen bij uw bedrijfspand, parkeergarage, woning of appartementencomplex; wij installeren oplaadpalen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Met de juiste laadpaal kunt u zowel elektrische auto’s als fietsen opladen voor uw volgende rit. Door geschikte oplaadpalen op de juiste locatie te installeren, kiest u voor optimaal gebruiksgemak. We kunnen in Helmond een laadpaal installeren voor zowel normaal laden als snelladen. Welk type laadpaal u ook kiest, de laadsystemen zijn allemaal energiezuinig en gebruiksvriendelijk.

Contact met ons opnemen

Wilt u ook een laadpaal laten installeren bij uw huis of bedrijf in Helmond? Schakel dan Ralf Groenen Electro in. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en advies. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 17 39 70 81 of per e-mail op info@ralfgroenenelectro.nl.

Storingsdienst